HVORFOR BRA BEMANNING?

VI ER I KONTAKT MED MANGE OG VELGER DE RETTE

BRA Bemanning rekrutterer og leier ut personell til seriøse og dyktige aktører i Norge. Med hovedkontor på Lillehammer dekker vi stort sett hele landet.

Vi har svært gode kundereferanser og er stadig i vekst. For hver enkelt jobbsøker er det viktig å finne den riktige arbeidsplassen, og vi bruker mye tid på å finne den rette personen til den rette bedriften. BRA Bemanning ønsker å bidra til at matchen mellom bedriften og jobbsøkeren blir optimal, og at begge parter blir fornøyde.

De fleste leies ut til våre kunder og mange ansettes på full tid. BRA Bemanning AS er et 100% norsk selskap med et datterselskap i Litauen, som har ansvar for HMS og rekruttering i de baltiske land. Rekruttering av skandinavisk personell foregår på Lillehammer.

Med en solid kundegruppe og en stor kjerne av kompetente medarbeidere er vi idag et selskap som står godt rustet for fremtiden.

Hvordan jobber vi?

Hvilke personer er det dere trenger?
Erfaring, utdannelse og personlighet.
Vi søker blant egne ansatte, gjennom egen rekruteringsavdeling, samt egne og våre partners CV-databaser.
Vi har flere intervjuer med hver kandidat og vi går grundig gjennom referanser, utdannelse og personlige forhold. Ofte har kandidatene arbeidet for oss tidligere og således kjenner vi vedkommende godt fra før.
Det er dere som kunde som til slutt velger person, men vi bistår med gode råd basert på vår kunnskap om mennesker og vår erfaring fra bransjen.
Vi følger opp både kandidaten og dere som kunde gjennom hele innleieperioden eller ansettelsesprossessen. Dere som kunde bestemmer i hvilken grad og form for oppfølging dere ønsker.

Vi holder en tett kontakt med våre kunder og våre ansatte, og fokuserer på å gjøre alt så enkelt som mulig. Vi følger gjeldende lover og regler som er pålagt oss som bemanningsselskap, samt direktiver fra EØS for arbeid over landegrenser og vikarbyrådirektivet. På denne måten håper vi at våre kunder føler seg trygge hos oss og blir med oss langt inn i fremtiden.

Ring oss gjerne

på telefon 48 17 50 01 eller send oss en epost til firmapost@brabemanning.no!