RETT PERSON TIL RETT JOBB

Vi er i kontakt med mange og velger den rette!

KONTAKT OSS

Vi finner nettopp den personen du søker, for innleie eller ansettelse. Kvalifikasjoner, språk og personlighet er begreper vi bruker for at du skal få en person som tilfredsstiller dine krav. Vi skaffer CV’r, attester og referanser for alle aktuelle kandidater, og vi garanterer for våre oppdrag.

Dersom dere ønsker å leie inn personell
ordner vi det meste. Kontraktering, innføring av rutiner og HMS for å nevne noe. Vi har det fulle ansvaret for våre ansatte og tilfredstiller Vikarbyrådirektivet på alle måter.

Dersom dere ønsker å rekrutere personell
-ordner vi alt fra kartlegging, jobbintervju til kontraktering og innføring av HMS hos kunde. Dersom kandidaten er utenlandsk statsborger bistår vi dere og den/de aktuelle kandidat(ene) med oversettelser og hjelp av imigrasjonspapirer, kontrakteringer og deres HMS-erklæringer, samt innføring i selskapets rutiner.

For vårt utenlandske personell
ordner vi bl.a arbeids- og oppholdstillatelse, RF-skjema, hjelp til personlig skatt og selvangivelse. Vi bistår også våre ansatte med å ordne losji i nærområdene til våre kunder.

Noen av våre tjenester

Håndverkere:

Vi bemanner ulike bedrifter innenfor bygg og anlegg i Norge. Våre håndverkere har flere års erfaring og gode attester fra tidligere prosjekter. Vi benytter kun pålitelig arbeidskraft, og personer vi stoler på.

Hvis din bedrift har behov for å leie inn ekstra håndverkere, ta kontakt med oss på telefon (+47) 99419960 eller på lars@brabemanning.no.

Vi skaffer personell innenfor kjøkken, bar, restaurant og rengjøring.

Vi har mange dyktige medarbeidere innenfor disse fagene. De fleste har lang erfaring fra bransjen tidligere, men vi har også studenter og andre som ønsker å ta del i bransjen. Kom gjerne innom våre kontorer for en uforpliktende prat eller ta kontakt med Thomas Myrhaug på telefon 48175001 eller per epost thomas@brabemanning.no.

BRA Ingeniør driver personalutleie og rekruttering av kvalifiserte ingeniører, arkitekter, tekniske tegnere og DAK-operatører. Gjennom vårt omfattende nettverk i det litauiske markedet er vi i kontinuerlig kontakt med dyktige kandidater som kan være med på å løse ditt ressursbehov.

Husk at hos oss kan man leie inn kandidater før de ansettes!

Rekrutere eller leie konsulenter og utviklere

Tjenestene våre dekker personalutleie og rekruttering av fagpersonell. Vi er spesialist på selve utvelgelsesprossessen. Gjennom oss får våre kunder tilgang til dyktige medarbeidere som gjør det mulig å bemanne korte og lange prosjekter.
Ved å benytte oss er det enkelt å kunne ivareta funksjoner ved sykdom eller lengre fravær og å prøve ut kandidater i forkant av en ansettelse.

-Prosjektledere, løsningarkitekter og systemarkitekter
-Prosjektverktøy og metodikk
-Systemløsninger og teknologiforståelse
-Infrastruktur, løsninger og tjenester
-Konsulenter innenfor ulike plattformer og teknologier
-Microsoft
-IBM
-Sun
-Oracle
-Unix, Linux

Utviklere innefor ulike språk og plattformer
-HTML, .Net, JEE/J2EE, PHP og Ajax
-Java, C#, C++
-databaser som Oracle, MS SQL og MySQL

Haster det?
Trenger deres bedrift å leie inn en eller flere fagpersoner kan dere ringe oss på telefon (+47) 48175001 eller sende oss en uforpliktende epost til thomas@brabemanning.no.

Dersom dere ønsker nyutdannede
BRA Bemanning samarbeider med to tekniske fagskoler for raskt å finne egnede kandidater for trainee-stillinger o.l. For priser og gjennomføring kontakt oss.

Bemanning av yrkessjåfører med lang erfaring innenfor førerkortklassene C, C1, D, D1 og E.
Vi har flere sjåfører i vårt selskap og vi både leier ut og rekruterer sjåfører til norske selskaper. Vi skaffer referanser og attester og gjør en grundig vurdering av hver enkelt for å se om vedkommende vil passe inn i våre kunder arbeidsmiljø.

Vi har også flere søkere innenfor logistikkarbeide som utfører ulike oppgaver innenfor kontor, lager og transport.

Våre kunder er selvsagt involvert i utvelgelsesprossessen om ønskelig.